Gulasz mięsny to idealne danie na jesień. Jest rozgrzewający i aromatyczny, a do tego bardzo sycący. Czy wiesz, ile czasu gotować pyszny gulasz w wolnowarze?
Idealny gulasz powinien mieć całe bogactwo składników i smaków zamknięte w jednym daniu. Aby dobrze je wydobyć wybierz odpowiedni wolnowar!
Reklama
Gulasz z wolnowaru, czyli bogactwo smaków w jednym daniu
Doskonale przyrządzony gulasz powinien mieć kruche mięso, soczyste warzywa i aksamitny sos. Wolnowar Russell Hobbs pozwoli nam przygotować właśnie takie danie.
- Po dodaniu wszystkich składników do wolnowaru zamknij szczelnie naczynie i gotuj składniki.
- Przykładowo, urządzenie marki Russell Hobbs ustaw na program low.
- Po upływie 5 godzin uchyl wieczko i zamieszaj całość, zaczynając od dna.
- Łączny czas gotowania gulaszu w wolnowarze to ok. 8 godzin.
Sprawdź także: